Kjell Perder, Täby
foto: Kristina Segerström
Kjell Perder 26/10
Kom till Tibble kyrka i Täby onsd 26/10 kl 19 och möt din tonsättargranne Kjell Perder!

Såhär säger Kjell: 

"Att ryckas upp från sina rötter och omplanteras i en ny miljö är något som många människor i världen idag får uppleva. Jag flyttade själv många gånger som barn, men har förstås ingen erfarenhet av det traumatiska flyktingskap som nu många av våra nyanlända i Sverige bär med sig in i det nya landet. Som relativt nyinflyttad Täbybo har jag känt mig oerhört välkommen i grannskapet, och hoppas också kunna visa stor gästfrihet mot andra. Så som vårt samhälle utvecklats är det viktigare än någonsin att, som individer och som gemenskap, visa vår tro på vänskap, likaberättigande och kärleksfullt inkluderande. Som kompositör vill jag att min musik på olika sätt gestaltar dessa livsavgörande värden."

Massor med nyskrivet av Kjell och musik av bl a Händel och Haydn.

Välkomna önskar Samtida Musik!

 

Kjell Perder, Täby